Sandrina Hunsel vindt MVP-award leuke waardering

Sandrinmvprz

Sandrina probeert tijdens de kampioenswedstrijd tegen Yelyco, haar ploeggenoten richting de overwinning te schreeuwen. Foto R. Derby.


Door John Zaalman

Sandrina Hunsel is in de afgelopen volleybalcompetitie zonder meer de beste aanvalster geweest bij vrouwenkampioen Condor. De Surinaamse Volleybalbond had daarom geen keus dan haar terecht tot de meest waardevolle speelster uit te roepen. “Ik vind het een leuke waardering en stel het erg op prijs”, zegt de boomlange aanvalster.

‘SanSan’ is ook haar team erkentelijk voor de award. “Ik neem daarbij de motivatie van mijn team en de manier waarop zij hun taken uitvoerden mee. Dankzij hun kon ik mijn taak ook op de gewenste manier vervullen.” Alleen heeft Hunsel bijkans drie weken na het behaalde succes met haar team moeten wachten voordat ze de prijzen in ontvangst kon nemen.

Shunselmvprz

Het interview tussen Marciano Zalman van ATV en Sandrina Hunsel wordt "wreed" verstoord door een champagne douche. Foto R. Derby. 

De Suvobo reikte de kampioensbeker alsook de MVP-award pas op 10 juli uit aan Condor – de ploeg werd op 16 juni kampioen – en Hunsel. “Over de late uitreiking heb ik niet veel te zeggen. De Suvobo is met een redelijk goede oplossing gekomen en ik ben blij onze beker in handen te mogen hebben. Hunsel heeft er alle geloof in dat zaken in de toekomst “soepeler zullen verlopen.” Ze is blij dat Condor ondanks de up’s en down’s zich goed heft weten te vormen.

“We hebben allemaal hard gewerkt aan hetgeen waarvoor we in het veld staan en hebben als team elkaar goed ondersteund.” Hunsel is kritisch over de play-off. “Dat kon wel met meer flair.” Ze haalt daarbij meer muziek, waardoor meer sfeer aan en stelt voor dat de vrouwenserie samenloopt met die van de mannen.” Nu de MVP de smaak te pakken heeft, denkt ze nu al eraan om volgend jaar weer kampioen te worden. “Het ligt in de bedoeling weer mooi spel te laten zien.”

Condor is als voorloper op de post-season succesvol geweest op Curaçao. “Die trip heeft ons inderdaad een push gegeven om de laatste ronde en de play-off met succes af te ronden. Het was een leuke ervaring tegen andere teams te kunnen spelen.”

U bevindt zich hier: Home Artikelen Interviews Sandrina Hunsel vindt MVP-award leuke waardering

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012