Words, Gallery & Music

alt

Amsterdam, zondag 13 november 2011,

Winston Loe, winnaar van het Suripop contest in 1983 met het nummer ‘Net Aleng’, en componist van het nummer Fig’eng,  zal u op 24 november 2011 “meenemen “ vanaf de torenflats van ‘De Bijlmer’ naar de regenwouden in Suriname.

’Het wordt een swingend spektakel’, zegt John Oldenstam, de man die op succesvolle wijze de rol van Lieve Hugo in de musical, ‘A Poku Tori” wist te vertolken. John, fan van de basketbalclub Ravens (thans vergane glorie), zal onder andere de composities door Winston geschreven, op deze avond ten gehore brengen. Daarnaast zal het gospelkoor Evocs garant staan voor heerlijke gospeltintjes.
Eva Beeldsnijder, winnares van de poëzie-avond 2011 in het theater Thalia, te Paramaribo zal enkele puwema’s voordragen. Wilgo Brewster, winnaar van de prijs "Mijn Kunst 2011" van het Centrum Beeldende Kunst Zuidoost, zal ook aanwezig zijn om het publiek zijn schilderijen te tonen. Uiteraard zijn er voor het publiek nog tal van verrassingen.
 
Winston is niet alleen een gerenommeerde componist, maar ook een zeer respectabele dichter en zeer getalenteerde schilder. Het gedicht: “Bemre”  waarmee hij in 1996 de prijs van de Bijlmerbibliotheekgedichtenwedstrijd in de wacht wist te slepen, zal eveneens deze avond worden voorgedragen. Uiteraard heeft Winston de afgelopen tijd niet stilgezeten, u kunt luisteren naar de voordrachten van zijn jongste gedichten in het Surinaams en in het Nederlands, en u kunt  zijn nieuwste schilderwerken bewonderen. Kortom, een mooie- en gezellige gelegenheid om samen met Winston Loe, de “Surinaamse duizendpoot” en zijn vrienden, Srefidensidey in te luiden.
 
alt
 
alt

De locatie is het Bijlmerparktheater, de kaarten kosten € 12,50 per stuk. Voor de verkoop van kaarten en reserveringen kunt u surfen naar www.bijlmerparktheater.nl 
of u kunt telefonisch reserveren via telefoonnummer 020 3113930.  Aanvangstijd: 20. 00 uur.
Komt allen en mis deze avond niet!

24 november 2011
Foto Gallerij

alt  alt
 
alt
 
alt  alt
 
alt

alt

alt  alt

alt

alt

alt  alt

alt

 (You tube link met een compilatie van foto's gemaakt op 24 november 2011 in het Bijlmer Parktheater).

U bevindt zich hier: Home Artikelen Mens en Maatschappij Words, Gallery & Music

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012