Ramon Beuk en Patrick Rechards koken met kinderen tijdens Kwaku

 

PatrickenRamon

Ramon Beuk (li) en Patrick Rechards (re). Bron foto: Patrick Rechards.

Zondag 4 augustus a.s. slaan Surinaamse topkoks Ramon Beuk en Patrick Rechards de handen ineen om kookles aan kinderen te geven. Dit zullen zij doen in de tent van Patrick’s Catering op het beroemde multiculturele Kwaku festival in Amsterdam Zuidoost.

Ramon en Patrick staan bekend als betrokken koks met een enorme passie voor de Surinaamse keuken. Om te investeren in de jeugd hebben zij daarom besloten om samen de krachten te bundelen en een kookles voor kinderen te organiseren. De topkoks hopen hiermee kinderen te inspireren om over eten na te denken en gezonder te eten. “De toekomst, dat is de jeugd van vandaag. En wie weet welke nieuwe Patricks en Ramons er na zondag zullen opstaan”, aldus een vrolijke Ramon Beuk.

De kinderen zullen o.l.v. Ramon en Patrick zélf gaan koken. De gerechten worden daarna door een deskundige jury geproefd en beoordeeld. Deze jury bestaat onder andere uit stadsdeelvoorzitter Tjeerd Herrema en verschillende BN’ers.

Er zijn nog een aantal plaatsen vrij. De kinderen kunnen zich aanmelden bij Patrick’s Catering door een mail te sturen naar: info@patrickscatering.nl. Vermeld hierbij de naam en leeftijd. Het programma begint om 13.00 uur

Bron: Patrick Rechards.

 

U bevindt zich hier: Home Artikelen Mens en Maatschappij Ramon Beuk en Patrick Rechards koken met kinderen tijdens Kwaku

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012