Over

About

 

marlon caupain_2

Mijn naam is Marlon Caupain (foto). Ik ben woonachtig in Amsterdam, Nederland. 

Ik heb mijn "sport roots" in Suriname waarbij ik heb gebasketbald bij de fantastische club De Arend. Daarnaast heb ik de eer gehad meerdere malen voor de nationale basketbalselectie van Suriname te mogen uitkomen. 
In 1993 vertrok ik vanwege studie doeleinden naar Nederland. 

Ik ben als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (HBO MGZ-GGZ), werkzaam bij de Spoedeisende Psychiatrie Amsterdam. Daarnaast beschik ik over de titel, Master in Social Work.

Sinds enige tijd leeft bij mij de volle overtuiging dat ik de vaardigheden die ik over de afgelopen jaren binnen mijn vakgebied heb ontwikkeld, goed kan inzetten tijdens interviews. Als mooie bijkomstigheid binnen dit geheel speelt mee dat ik een sportman ben in hart en nieren. Met de geboorte van de website www.surinamsports.com wil ik de sport in Suriname en onder Surinamers overal in de wereld, een lift te geven. Maar de site is ook bestemd voor anderen dan Surinamers, die de Nederlandse taal machtig zijn. Daarnaast wil ik bruggen slaan tussen de sport en sociologische thema's. In deze zich steeds verder globaliserende wereld gaan deze zaken hand in hand. Verder wil ik u op de hoogte houden van wat onze rolmodellen doen in de sport, politiek, entertainmentwereld, etc.

Los van mijn werkzaamheden voor Surinamsports, ben ik als freelancer beschikbaar voor media in Nederland en Suriname voor het verrichten van opdrachten op het gebied van (sport)fotografie, video en interviews. Uw vragen hierover kunt u mailen naar info@surinamsports.com.

Nu breekt dus de tijd aan om het bovenstaande te gaan integreren en toepassen. Ik hoop dat u net als ik, ook nieuwsgierig bent naar de resultaten. Have fun!

 

U bevindt zich hier: Home Over

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012