Ray Laatst verricht donatie ter stimulering meisjesbasketbal in Suriname

 SoesLa3

Truus Soesman reikt een basketbaltas uit aan een speelster van De Arend.

Door Marlon Caupain

Paramaribo, 4 mei 2015 - De in Nederland woonachtige Ray Laatst, heeft een positieve prikkel doen uitgaan in de richting het meisjesbasketbal in Suriname. Volgens Truus Soesman meisjescoach bij SCVU, streven Ray Laatst en de Vereniging van Basketbal Trainers en Officials(VBTO) hetzelfde doel  na, namelijk: het promoten van de basketbalsport onder de meisjes.

SoesLa2

De meisjes van SCVU zijn in hun nopjes met de tassen die ze kort daarvoor in ontvangst mochten nemen.

‘Ray heeft ten behoeve van 4 verenigingen, een aantal speciale meisjes basketbaltassen geschonken aan basketbalsters onder de 18 jaar. De uitreiking vond plaats afgelopen zaterdag, na afloop van de meisjesaspiranten wedstrijd tussen SCVU en De Arend, welke werd gewonnen door SCVU met een stand van 36-35. De ontmoeting vond plaats in het Jeugdcentrum.

SoesLa1

Cyarah Kensmil heeft het primeur om namnens Yellow Birds een basketbaltas in ontvangst te mogen nemen.

Natuurlijk grijpt de bevlogen Truus Soesman de gelegenheid aan om een oproep te doen aan meisjes die belangstelling hebben om te basketballen. ‘Lijkt het je leuk om een training van de basketballende meisjes een keer mee te maken? Sluit je aan of bezoek een training van de verenigingen Yellow Birds, De Arend, SCVU of Rialto’, aldus Truus Soesman. 

 

U bevindt zich hier: Home Sport Basketbal Ray Laatst verricht donatie ter stimulering meisjesbasketbal in Suriname

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012