Charlon Kloof stimuleert meisjes/vrouwenbasketbal in Suriname

Soest1

Charlon Kloof zal een positieve prikkel doen uitgaan in de richting van meisjes-en vrouwen basketbal. Bijgaand op de foto de aspiranten van Yellow Birds en De Arend tijdens een krachtmeting welke op 2 mei 2015 heeft plaatsgevonden. 

Door Marlon Caupain

Paramaribo 8 juni 2015 - Na Mitchell Lieveld is het nu de beurt aan pro-basketballer Charlon Kloof, speler van Instanbul DSI in Turkije om iets terug te doen voor de Surinaamse samenleving. De oud-speler van ondermeer Yellow Birds, en St. Bonaventure University zal de meisjes/vrouwen U-22 in Suriname middels een basketbalclinic welke gehouden zal worden op dinsdag 9 juni aanstaande, in de Pa Lefi sporthal (SCVU), naar een hoger niveau proberen te tillen. Aan de clinic zullen onder andere de ploegen van Yellow Birds, De Arend Rialto, SCVU  en Hanna’s Lust deelnemen. De organisatie is in handen van Truus Soesman. De clinic zal om 17 uur aanvangen. De deelneemsters worden minimaal een kwartier voor aanvang verwacht.

Charlon Kloof die In de V.S. afstudeerde als bachelor in Finance houdt momenteel vakantie in Suriname. Hij is door bondscoach Toon van Helfteren geselecteerd voor de Nederlandse nationale ploeg  bestaande uit 14 spelers, welke zal deelnemen aan de Europese basketbal kampioenschappen later dit jaar in Kroatië. In juli start Oranje met de voorbereiding op dit toernooi.

U bevindt zich hier: Home Sport Basketbal Charlon Kloof stimuleert meisjes/vrouwenbasketbal in Suriname

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012