Charlon Kloof giving back to the community

CharlCli1

Charlon Kloof, uiterst rechts op de foto, poseert samen met zijn 2 assistenten en de enthousiaste deelnemende meisjes voor de fotograaf.

Paramaribo – Na Mitchell Lieveld was het op 9 juni 2015 de beurt aan de 25-jarige profbasketballer Charlon Kloof om iets terug te doen voor de Surinaamse gemeenschap. De in Suriname geboren Kloof speelde het afgelopen seizoen in de Turkse competitie bij Istanboel DSI waar hij goed was voor gemiddeld 18.9 punten, 2.9 assists en 6.6 rebounds per wedstrijd.

Kloof verzorgde in de Pa Lefi sporthal een basketbal clinic voor U-21 meisjes en vrouwen. Er namen uiteindelijk 28 enthousiaste meisjes deel aan de clinic.  Truus Soesman was namens de Vereniging van Basketbal Trainers en Officials, (V.B.T.O.) de trekker van het geheel. Ook zij toonde zich tevreden over niet alleen de totale opkomst, maar ook de inzet van de meisjes. De meisjes waren afkomstig van de ploegen Yellow Birds, SCVU, Rialto, De Arend en uit de omgeving Hanna’s Lust.  

CharlCli12

Charlon Kloof geeft aanwijzigingen aan de meisjes.

Deze activiteit van de V.B.T.O. staat in het verlengde van het 25 jarig bestaan van de vereniging, welke later dit jaar zal worden gevierd.

Wij hadden ook een vraaggesprek met Kloof. Bekijk de beelden voor het vraaggesprek. (Bezoek de facebookpagina van Surinamsports om de fotoreportage te bekijken).

U bevindt zich hier: Home Sport Basketbal Charlon Kloof giving back to the community

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012