Yellow Birds op een 1-0 voorsprong in de finale tegen De Arend

 

FGAreCLDAreYB13

Cindy-Jane Vianen van De Arend passeert hier haar tegenstander van Yellow Birdis. Vianen zal samen met Marcela Sedoc meer moeten brengen willen zij met De Arend een kans maken tegen Yellow Birds.

 

Door Marlon Caupain

Yellow Birds heeft op donderdag 16 juli 2015 een krachtige daad weten te stellen tegen De Arend. De gele Vogels onder leiding van Wilfred Gallant wonnen de low scoring game met 37-30 van De Arend. In een wedstrijd welke aan het begin weinig spanning kende wist Yellow Birds in de Ismay van Wilgen sporthal welke gedurende de wedstrijd zou vollopen een voorsprong van 4 punten op te bouwen aan het einde van het eerste kwart, 12-8. Bij het ingaan van de rust had Yellow Birds een stand 21-17 weten te bereiken onder leiding van de gretige Lydia Tolud, met ondersteuning van de vuurkracht en de rebound kracht van Abigail de Rijp.

FGAreCLDAreYB14

Age is just a number, althans dat bewijst de 51-jarige in great shape verkerende Lydia Tolud op de foto met een drive naar de basket. Zij domineert op haar leeftijd voor een belangrijk deel het vrouwenbasketbal.

De tweede helft werd aan de kant van De Arend gekenmerkt door de vele gemiste schoten vanaf de vrije worplijn en in the paint. Ook werd veel te vroeg door de speelsters in het vierde kwart de handdoek in de ring gegooid terwijl er met meer geloof in eigen kunnen wellicht een beter resultaat te behalen viel. In ieder geval bleef Yellow Birds De Arend terecht de baas in de herhaling van de play-offs van het afgelopen jaar. Game 2 wordt op zondag 19 juli gespeeld in de Ismay van Wilgen sporthal.

 

U bevindt zich hier: Home Sport Basketbal Yellow Birds op een 1-0 voorsprong in de finale tegen De Arend

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012