Sportnieuws in het kort

sportnieuwskortrz

De korte sportnieuwsberichten van donderdag 31 januari 2013.

Basketbal (V.S.)

NBA baas David Stern van de NBA heeft Brook Lopez aangewezen als de vervanger van de geblesseerde Rajon Rondo van de Boston Celtics. Rondo komt dit seizoen niet meer in actie in verband met een ernstige knieblessure. (Bron NBA).

Forward Rudy Gay verruilt de Memphis Grizzlies voor de Toronto Raptors. Jose Calderon zal via Memphis in Detroit belanden, terwijl Tayshaun Prince van de Pistons, richting Memphis gaat. Bij de deal zijn meerdere spelers betrokken. (Bron ESPN).

Basketbal (Nederland)

Zorg en Zekerheid Leiden heeft zich op de point-guard positie versterkt door de 23-jarige Antoine Young aan te trekken. Hij is afkomstig van de Creighton University in Omaha, Nebraska. Young is niet meteen inzetbaar, omdat hij nog niet over een werkvergunning beschikt. (Bron: ZZ Leiden).

Voetbal (Algemeen)

Barcelona speelde gisteren in de strijd om de bekercompetitie 1 – 1 gelijk tegen aartsrivaal Real Madrid. Cesz Fabregaz bracht Barcelona in de 50e minuut op een 1 – 0 voorsprong. Raphaël Varane scoorde 10 minuten voor tijd, middels een kopbal, de gelijkmaker. De returnwedstrijd wordt op 27 februari a.s. gespeeld in het Camp Nou Stadion in Barcelona. De winnaar plaatst zich voor de finale van de Copa del Rey.

De overgang van Leroy Fer van FC Twente naar Everton in de stad Liverpool,  is van de baan. De deal werd op het laatste moment afgeblazen door Everton. (Bron Voetbalprimeur).

Urby Emanuelson van AC Milaan wordt per direct verhuurd aan de Engelse club Fulham. Hij kwam de laatste tijd weinig aan spelen toe bij zijn Italiaanse werkgever. Ook Stanislav Manolev van PSV bereikte een akkoord met Fullham. (Bron Fullham).

Wielrennen

Oud Rabo wielrenner Michael Rasmussen is de volgende die uit de school klapt na de “dopingbekentenis” van Lance Armstrong. Hij geeft in een persverklaring toe, tussen 1998 en 2000 verboden middelen te hebben gebruikt, die zijn prestaties bevorderden. Met name in Nederland volgt de laatste tijd de ene na de andere bekentenis over dopinggebruik. (Bron RTL).

Volleybal (Suriname)

Van vrijdag 1 februari tot en met zondag 3 februari a.s. organiseert sportvereniging Yellow Birds een warmingup volleybal toernooi, op de eigen locatie (Het Nest) aan de Johan Bodegravenlaan in Paramaribo. Het is op dit moment niet bekend, wanneer de reguliere competitie (Suvobo) van start gaat. (Bron Volleysu).

U bevindt zich hier: Home Sport Overig Sportnieuws in het kort

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012