Sportnieuws in het kort 14/06/13

sportnieuwskortrz

 

Volleybal

Vandaag hebben de spelers van de nationale ploeg van Suriname een ontmoeting met publiek en pers in Hotel Spanhoek. Morgen begint het toernooi en komt Suriname uit tegen Anguilla en Martinique.

Voetbal

De 44-jarige Robert Maaskant is als de nieuwe trainer aangesteld van Dinamo Minsk in Wit-Rusland. Het afgelopen seizoen was hij trainer van FC Groningen.

Michelle Playfair scoorde op 8 juni tijdens WK Nederland, een wereldgoal voor Suriname, tegen opponent Brazilië. Suriname won de wedstrijd met 2-0.

Basketbal

De Miami Heat heeft de seriestand gelijkgetrokken. Game 4 werd met gewonnen van de San Antonio Spurs met 93-109. Daarmede werd de seriestand op 2-2 gebracht. De Big Three deden het goed bij de Heat. LeBron James was de grote man, hij scoorde 33 punten en pakte 11 rebounds. Dwayne Wade scoorde 32 punten en pakte 6 steals. Tim Duncan nam bij de Spurs 20 punten voor zijn rekening. Tony Parker speelde mee bij de Spurs. Hij leek tijdens de wedstrijd niet al teveel hinbder van zijn knieblessure te ondervinden.


Bij Zorg en Zekerheid Leiden Leiden zal Parick Hilliman het komend seizoen niet terugkeren bij de ploeg. Eerder vertrokken Arvin Slagter en Ross Bekkering naar rivaal Groningen. Sergio de Randamie heeft een contract getekend bij Landstede Zwolle. Het afgelopen seizoen kwam hij uit voor Groningen. Bij Groningen zal Rogier Jansen, niet terugkeren.

 

U bevindt zich hier: Home Sport Overig Sportnieuws in het kort 14/06/13

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012