EBS grote winnaar CTSS-PLUS

CTSSVBEBSFND1SPrz

EBS speelde een sterke wedstrijd tegen Fernandes en wist de ontmoeting in een 4-2 overwinning om te zetten, ondanks het feit dat coach Carlo Ferdinand en Gregory Paltra vanwege een handgemeen met elkaar, met rood van het veld werden gestuurd. Bijgaand wordt op de foto een doelpunt van EBS gevierd met de eigen aanhang.

 Paramaribo, 10 november 2014 - De sportlui van EBS zijn de overall winnaar geworden van het Centraal Toernooi van Sporten voor Staatsbedrijven (CTSS). Aan het toernooi namen EBS, Telesur, Staatsolie, Centrale Bank van Suriname, Rosebel Gold Mines, Fernandes, Staats Ziekenfonds en Surinam Airways deel. Het toernooi duurde 2 weken.

STASLM5rz

 Volleybalfinale Staatsolie - Surinam Airways 2-0 (25-17 en 25-19). Bijgaand op de foto, de trotse volleyballers van Staatsolie.
 
Vijf onderdelen werden gewonnen door EBS, te weten: zwemmen, match, zaalvoetbal, slagbal en voetbal. Centrale Bank van Suriname werd kampioen op het onderdeel troefcall. Staatsolie won het onderdeel volleybal, terwijl Surinam Airways de winnaar werd op het onderdeel basketbal. De Centrale Bank van Suriname eindigde op een gedeelde tweede plaats met Surinam Airways, maar legde toch definitief beslag op de tweede plaats vanwege de betere resultaten in de onderlinge ontmoetingen. Het sportfestijn werd afgelopen zaterdag afgesloten met een knalfeest op de tonen van de bekende muziekformatie NAKS.
 
CTSSBBSLMSTOL1SPrz

 Basketbalfinale Surinam Airways - Staatsolie 75-65

CTSSBBSLMSTOL4SPrz

 Zaalvoetbalfinale EBS - Fernandes 7-1.

CTSSNAKS12SPrz

 "Stoffy" Muringen, voorzanger van NAKS, zorgde met zijn formatie voor de muzikale afsluiting van het toernooi.

U bevindt zich hier: Home Sport Overig EBS grote winnaar CTSS-PLUS

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012