enthousiast publiek bij miss bikini fitness

 

WBB4SPrz
Vanity Bouoe (midden) werd uitgeroepen tot mis bikini fitness. Marcia Galimo (links werd tweede). Suelle Shepperd (rechts werd derde.).
 
 
Door Marlon Caupain
 
Op zaterdag 29 november 2014 werden in de Congreshal in Paramaribo op diverse onderdelen bodybulding wedstrijden gehouden. De organisatie was in handen van Winston Wielson en zijn gevolg. De wedstrijden waren een eerbetoon aan Eddy Wilson, (A tribute to Eddy Wilson), die tegenwoordig als professional deze tak van sport in de Verenigde Staten beoefend. 
 
WBB6SPrz
Vanity Bouoe (links) en Suelle Shepperd in een vergelijkings battle.
 
Recent bracht de rechter duidelijkheid in het geschil tussen het bestuur Kanhai en het bestuur Wielson. Het bestuur Kanhai is middels een besluit van de rechter aangewezen als de wettige vertegenwoordiger van de Surinaamse Bodybuilding en Weightlifting Bond.
 
WBB14SPAArz
De vijf deelneemsters.
 
De bikini fitness wedstrijden waren zonder enige twijfel het hoogtepunt van de avond. De beeldschermen van de smartphones onder het aanwezige publiek draaiden dan ook op volle toeren vanaf het moment dat de deelneemsters het podium betraden. Terwijl het publiek de ogen uit keek, legde Vanity Bouoe beslag op de eerste plaats. Marcia Galimo werd tweede terwijl Suelle Shepperd, MVP van het afgelopen basketbalseizoen in de hoofdklasse goed was voor plek 3. Aan dit onderdeel namen vijf contestanten deel. Gelet op het enthousiasme onder het publiek, zou het de moeite waard zijn om meer vrouwen te interesseren voor deze mooie tak van sport. 
Op zondag 7 december aanstaande zullen de nationale bodybuilding kampioenschappen worden gehouden. De organisatie ligt in handen van het bestuur Kanhai.

 

U bevindt zich hier: Home Sport Overig enthousiast publiek bij miss bikini fitness

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012