Melvin Tolud de grote winnaar bij de mannen

WBB22SPrz
Sportverslaggever Marciano Zalman in gesprek met Melvin Tolud.
 
 
Door Marlon Caupain
 
Op zaterdag 29 november 2014 werden in de Congreshal in Paramaribo op diverse onderdelen bodybulding wedstrijden gehouden. De organisatie was in handen van Winston Wielson en zijn gevolg. De wedstrijden waren een eerbetoon aan Eddy Wilson, (A tribute to Eddy Wilson), die tegenwoordig als professional deze tak van sport in de Verenigde Staten beoefend.
 
WBB23SPrz
De strijd in de overall klasse ging tussen Efton Plein (links), Melvin Tolud (midden) en Anthoney Nekrui (rechts).
 
Recent bracht de rechter duidelijkheid in het geschil tussen het bestuur Kanhai en het bestuur Wielson. Het bestuur Kanhai is middels een besluit van de rechter aangewezen als de wettige vertegenwoordiger van de Surinaamse Bodybuilding en Weightlifting Bond.
 
Het neusje van de zalm deze avond was de miss bikini fitness verkiezing. Vanity Bouoe legde beslag op de eerste plaats. Bij de mannen werd Melvin Tolud de overall winnaar. Hij mocht het in de A klasse stellen zonder de concurrentie van Soepe Koese die vanwege ziekte niet mee deed aan de bodybuildingwedstrijden. Verder liet Wendel Setropawiro verstek gaan. De wedstrijd in de A klasse werd daardoor een rechtstreeks duel met Jurgen Tjoekoemba. In het overall klassement nam Tolud het op tegen de mr Novice en en de winnaar van de B klasse.
 
WBB7SPrz
De talrijke deelnemers aan het mr. Physique contest.
 
Bij het mister Physique contest werd Roche Gooding de winnaar. De tweede plaats was voor Clark Hanoos, terwijl Jermain Wielson de derde plek voor zijn rekening nam. In de mr. Novice klasse werd Anthony Nekrui, winnaar.
 
WBB17SPrz
Van links naar rechts, E. Staps, E. Plein en R. Ramlal.
 
De B klase kende slechts 3 deelnemers waardoor allen verzekerd waren van een prijs aan het einde van hun wedstrijd. Efton Plein eindigde in deze klasse op de eerste plaats. 
 
Op zondag 7 december aanstaande zullen de nationale bodybuilding kampioenschappen worden gehouden. De organisatie ligt in handen van het bestuur Kanhai. Het evenement zal plaatsvinden in de Congreshal te Paramaribo.

 

U bevindt zich hier: Home Sport Overig Melvin Tolud de grote winnaar bij de mannen

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012