Transvaal uit te sterk voor Boma Star

DSC 6388SPrz

Jerrel Adensiba van Boma Star geeft een voorzet.

Door Marlon Caupain

Paramaribo, 18 april 2015 – In de hoofdklasse competitie van de SVB nam de ploeg van Boma Star het voor een matig opgekomen publiek in het gelijknamig sportcomplex, op tegen Transvaal. Het publiek kreeg geen hoogstaand voetbal te zien, maar werd wel getrakteerd op 5 doelpunten. Transvaal kwam vroeg in de wedstrijd (2e minuut) op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Clifford Alleyne. Boma Star oefende daarna aanvallend grote druk uit op de tegenstander terwijl Transvaal het tempo uit de wedstrijd probeerde te halen. Boma Star was in de eerste helft veel meer in balbezit dan Transvaal.

In de 27e min. redde Roy Scholsberg voor Transvaal op de doellijn op een inzet van Mitchell Kisoor, die keeper Delano Stella reeds had omspeeld en vanuit een lastige hoek tot scoren probeerde te komen. Uit een spaarzame counter kwam Transvaal in de 42e min. op een 0-2 voorsprong. Jerney Faerber omspeelde keeper Manuel Kowid en tikte hij beheerst de bal in het lege doel. De 0-2 kwam als een behoorlijke dreun aan voor Boma Star. Clifford Alleyne zou Boma Star nog meer pijn doen. In de 45e min.scoorde hij uit een scrimage voor het doel van keeper Kowid de 0-3. Dit was tevens de ruststand.

DSC 6376SPrz

Actiemoment uit de wedstrijd waarbij twee seplers met een gestrekt been het duel met elkaar aangaan.

 

Tweede helft

Boma Star maakte in het laatste kwartier van de eerste helft een geslagen indruk, maar kwam in de tweede helft beter uit de startblokken. In de In 53e  min. kon keeper Kowid voorkomen dat de doorgebroken Jonathan Schot tot scoren kwam.

In de 75e min bracht Kisoor teamgenoot Rendwig Kinsaini in stelling tijdens een veelbelovende aanval, maar hij raakte de bal slecht. In de 82e min. produceerde Levi Kwakoe van Transvaal tijdens een snelle uitbraak, een vlammend hard schot dat via de binnenkant van de paal werd gescoord, 0-4. In de 89e min. kon Alfredo Finkie de pijn enigszins verzachten voor Boma Star door een schot met het linkerbeen vanaf de rand van het strafschopgebied. Keeper Stella was kansloos. Eindstand 1-4. 

U bevindt zich hier: Home Sport Voetbal Transvaal uit te sterk voor Boma Star

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012