Roxey Fer answered the call, Robinhood naar de hoofdklasse

 

RHprom1

De spelers van Robinhood zijn uitzinning van vreugde nadat de ploeg de terugkeer richting de hoofdklasse tot een feit heeft gemaakt.

 

Robinhood heeft de return ontmoeting in het kader van de promotie/degradatie tegen Boma Star met 3-0 gewonnen. Een week eerder werd nog van dezelfde tegenstander met 3-4 verloren. Door deze overwinning keert Robinhood na een jaar afwezigheid terug in de hoofdklasse. De wedstrijd werd gespeeld in een bomvol Franklin Essed stadion.

RHprom7

Roxey Fer heeft net met het hoofd de 3-0 gescoord en kijkt in de richting van de grensrechter om vervolgens te concluderen dat er geen sprake is van buitenspel en dat het een geldig doelpunt betreft.

Het eerste doelpunt van de zeer attractieve wedstrijd kwam in de 13e minuut op naam te staan van Adioso van Buuren die vanuit een snelle uitbraak scoorde. Roxey Fer die een glansrol had in de wedstrijd nam het tweede doelpunt (intikker) in de 31e minuut  en het derde doelpunt (kopbal) in de 60e minuut voor zijn rekening en bracht zodoende Robinhood terug naar de hoofdklasse, de plek waar de club in de geschiedenis van de voetballerij naam en faam heeft weten op te bouwen. De spelers Orpheo Asaimie en Miquel Fer kregen in het laatste speelkwartier de rode kaart gepresenteerd van de scheidsrechter. Met 9 man werd de ploeg van Boma Star 2 keer gevaarlijk, waarbij beide keren de deklat van het doel van keeper Sercinio Caupain werd geraakt. Vermeldenswaard is dat Boma Star vroeg in de tweede helft de kans liet liggen om uit een penalty te scoren. Keeper Caupain zorgde toen voor een prachtige redding. Boma Star degradeert naar de eerste klasse.

RHprom9

De succesploeg van Robinhood.

Na afloop van de wedstrijd stroomde de aanhang van Robinhood massaal het veld op, werden de kurken van de champagneflessen opengetrokken en werd er op de achtergrond kunstvuurwerk afgeschoten.

 

U bevindt zich hier: Home Sport Voetbal Roxey Fer answered the call, Robinhood naar de hoofdklasse

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012