Santos kampioen lidbonden toernooi

LIDBFin1

De kampioensploeg van Santos voor aanvang van de wedstrijd.

Door Marlon Caupain

Op zaterdag 18 juli 2015 legde de ploeg van Santos, de semikampioen uit het district Nickerie, beslag op het kampioenschap van het Lidbonden toernooi van de SVB. Santos won in een zeer goed gevuld en sfeervol Franklin Essed stadion met 6-4 van Amardeep, de kampioen van SOLO. Na verlenging stonden ploegen gelijk, 2-2. Beide ploegen waren voor aanvang van de wedstrijd al zeker van een plek in de eerste klasse in het seizoen 2015-2016. Santos kwam in de 6e minuut op voorsprong door een doelpunt  vlak voor de goal van Xaviero Perk. In de 39e minuut was Lorenzo Zoutkamp verantwoordelijk voor de gelijkmaker van Amardeep, 1-1. Dit was tevens de ruststand.

LIDBFin3

Spelmoment uit de wedstrijd tussen Santos en Amardeep.

In de tweede helft werd er niet gescoord. In deze fase was het toch het team van Santos, dat nadrukkelijk op zoek ging naar het winnend doelpunt. In de 94e minuut in de verlenging was het andermaal Perk die Santos de 2-1 voorsprong bezorgde. In de 112e minuut bracht Jeana Naana namens Amardeep, ploegen weer op gelijke hoogte. De beslissing in de wedstrijd viel vanaf de penaltystip.

LIDBFin2

Spelmoment uit de wedstrijd tussen Flora en Paraguay.

Eerder op de middag won Flora met 2-1 van Paraguay. Lange tijd zag het ernaar uit dat ook in deze partij een verlenging noodzakelijk zou zijn bij een stand van 1-1, maar Furgil Tinhull van Flora dacht hier anders over en bezorgde vlak voor het einde zijn ploeg de overwinning. Flora eindigt door deze overwinning op plek 3 en mag in 2 wedstrijden tegen eerste klasser West United gaan uitmaken, welke van de twee ploegen het komend seizoen zal uitkomen in de eerste klasse.

U bevindt zich hier: Home Sport Voetbal Santos kampioen lidbonden toernooi

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012