U-15 SPSB Toernooi Soccer Development Suriname van start

U14SDA9

Tony's Football School Suriname scoort tegen Curacao Soccer Academy.

Door Marlon Caupain

Op maandag 5 oktober 2015 ging het internationaal U-15 SPSB toernooi in het Franklin Essed stadion van start. Het toernooi is georganiseerd door Soccer Development Suriname (SDS). Het toernooi kwam mede tot stand door een indrukwekkende lijst aan sponsoren. Het is de eerste keer dat dit toernooi in Suriname is gehouden en als wij Steven Dijksteel van SDS mogen geloven zal dit zeker niet het laatste toernooi in Suriname zijn.

Het doel van de organisatie is om  op termijn een professionele voetbalacademie in Suriname op te zetten, waarbij naast de voetbalopleiding ook aandacht zal zijn voor huisvesting en scholing.

Op de openingsdag versloeg Feyenoord Frans Guyana met maar liefst 5-0. Tony’s Football School Suriname speelde met 1-1 gelijk tegen Curacao Soccer Academy. Suriname speelde 0-0 gelijk tegen Frans Guyana. Tony’s Football School speelde 1-1 gelijk tegen Bonaire.

U14SDA1

Jamiro Heckbert van Suriname is op weg om met een geplaatst schot met het linkerbeen, beide ploegen weer op gelijke hoogte te brengen.

Op dinsdag 6 oktober speelde Suriname in een attractieve wedstrijd  1-1 gelijk tegen  Feyenoord. Jamiro Hecbert scoorde de gelijkmaker voor Natio. Morgen wordt het toernooi afgesloten en zal bekend worden wie tot winnaar van het toernooi zal worden gekroond.

U bevindt zich hier: Home Sport Voetbal U-15 SPSB Toernooi Soccer Development Suriname van start

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012