Curacao Soccer Academy winnaar U-15 toernooi

SDSU15int1

De kersverse kampioen Curacao Soccer Academy van de eerste editie van het internationaal U-15 toernooi georganiseerd door Suriname Soccer Development.

Door Marlon Caupain

Paramaribo, 11 oktober 2015 - De jongens van Curacao Soccer Academy zijn winnaar geworden van het U-15 internationaal toernooi welke door Soccer Development Suriname onder leiding van Steven Dijksteel werd georganiseerd. In het Franklin Essed stadion werd Feyenoord door de ploeg uit Curacao na penalty’s  verslagen. Na de reguliere speeltijd stond een stand van 2-2 op het scorebord. Voor de ploeg uit Curacao scoorde tijdens de reguliere speelperiode Ronathan Willems en Shurendric Frasinet. De doelpunten van Feyenoord werden gescoord door  Marouan Azarkan en  Wouter Burger. Na een slechte penaltyreeks van Feyenoord, werd Curacao Soccer Academy (5-3) de winnaar van het toernooi.

Na afloop van het toernooi gaf Steven Dijksteel te kennen tevreden te zijn met het resultaat, maar vooral ook vanwege het spelplezier bij de jeugdigen. Hij vindt het jammer dat vanwege een conflictsituatie, de werkrelatie met de  S.V.B. onder spanning is komen te liggen. Dijksteel wist sportminnend Suriname ervan te verzekeren dat zijn Academy niet meer weg te denken zal zijn uit Suriname en dat het evenement volgend jaar opnieuw zal worden gehouden, maar dan met  meer klinkende namen uit het internationale voetbal.

Eerder op de avond won Tony’s Football School de  strijd om de derde en de vierde plaats met 4-1 van de nationale selectie van Suriname. De strijd om de vijfde en de zesde plaats werd gewonnen door Bonaire middels een 5-2 overwinning op Bonaire.

U bevindt zich hier: Home Sport Voetbal Curacao Soccer Academy winnaar U-15 toernooi

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012