WBC veel te sterk voor Excelsior

WBCvsEX11

Vangelino Sastromedjo van WBC krult vanuit een vrije trap de bal in de rechterbovenhoek. Keeper Kevin Pandooi van Excelsior staat aan de grond genageld.

Door Marlon Caupain

Paramaribo - WBC won op zaterdag 6 februari 2016 vrij eenvoudig in het Franklin Essed stadion met 4-1 van Excelsior. Bij het laatste fluitsignaal in de eerste speelperiode, stond WBC met sterk spel reeds op een comfortabele 3-1 voorsprong. In de eerste helft nam Vangelino Sastromedjo een subliem genomen vrije trap voor zijn rekening. Hij scoorde in totaal 2 doelpunten tegen de ploeg uit Meerzorg. Giovanni Drenthe en Damia Aviankoi waren verantwoordelijk voor de 2 andere WBC doelpunten. Giovanni Alleyne van WBC hielp de ploeg van Ecxelsior een handje door de tegentreffer in eigen doel te scoren.

Nishan ‘42 verloor zaterdag in eigen huis met 1-3 van Takdier Boys. Transvaal speelde afgelopen vrijdag met 1-1 gelijk tegen het geplaagde leo Victor. Op zondag 7 februari om 18 uur zullen Robinhood en Botopasi het in het Franlin Essed stadion tegen elkaar opnemen. Het is onduidelijk of de wedstrijd tussen Inter Moengo Tapoe en Notch eveneens op zondag 7 februari normaal voortgang zal vinden.

 

U bevindt zich hier: Home Sport Voetbal WBC veel te sterk voor Excelsior

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012