Yelyco zege verwijderd van volleybalkampioenschap

BCAPGST10SP

Yellow Birds zal opnieuw de koppen bij elkaar moeten steken om een clean sweep in de finale tegen Yelyco te voorkomen. Foto R. Derby.

Door John Zaalman

Paramaribo, 5 april 2014 - Yelyco heeft zijn vierde titel in de mannenhoofdklasse van de Surinaamse Volleybalbond al bijna op zak. De bekroning kan morgenavond een feit worden als Yellow Birds in game 3 een kopje kleiner kan worden gemaakt.
De seriestand is na de vermoeiende 3-0 (25-23, 25-23, 25-18) triomf van vrijdagavond in de Ismay van Wilgen Sporthal nu 2-0.

Yelyco-coach Verdy Getrouw is erop gebrand het seizoen morgenavond te beeidingen. "Ik ben alleen afhankelijk van mijn spelers op het veld", grapt de Yelyco-oefenmeester. "Yellow Birds heeft in tegenstelling tot de eerste finalewedstrijd iets meer tegenstand geboden. Alleen hadden ze toch wat moeite met mijn team." Jerry Slijngard daarentegen heeft nog steeds alle geloof in dat het seizoen nog niet voorbij is voor Yellow Birds.  "We hebben vanavond een veel betere partij gespeeld en het heeft in de eerste twee sets aan kleine fouten gelegen dat we die verloren hebben. Maar ik heb voor de volle honderd procent geloof in mijn team", onderstreept 'Overste'. Zijn team heeft naar zijn zeggen na de vertoning in game 2 "meer believe gehad dat we het kunnen. We gaan de kleine fouten proberen te minimaliseren en ook werken op de pass dan moet het goed gaan", aldus Slijngard.

U bevindt zich hier: Home Sport Volleybal Yelyco zege verwijderd van volleybalkampioenschap

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012