Condor (vrouwen) en Yelyco (mannen) winnaar internationaal volleybal toernooi

Yelycoint5SPrz

De goed spelende Zefanio Bruinburg van Yellow Birds neemt hier het tweemans blok van Yelyco onder vuur.

 

Door Marlon Caupain

Paramaribo, 8 maart 2015 - Op vrijdag 6 en zaterdag 7 maart 2015, organiseerde Yelyco een internationaal volleybal toernooi. Het toernooi werd gehouden in de sporthal van Lyceum 1. De publieke belangstelling was goed.  Aan het toernooi nam Port Mourant Training Centre (PMTC) uit Guyana deel.

De finalewedstrijden die op zaterdag werden gespeeld waren een compleet Surinaams onderonsje. Bij de mannen mochten Yelyco en Yellow Birds de krachten met elkaar meten. Yelyco toonde zich een klasse beter dan de opponent door eenvoudig de best-of-five serie te winnen met 3-1.

Yelycoint3SPrz

Sandrina Hunsel van Condor springt hoog op om de bal over het net te tippen.

De vrouwen finale werd gespeeld tussen Condor en Yelyco. Bij Condor maakte Guenevere Overdiep deel uit van de ploeg. Yelyco kon niet optimaal gebruik maken van de diensten van Sigourney Kame. Vanwege een enkelblessure was zij genoodzaakt als libero te opereren. Aan de kant van Condor vormden Guenevere Overdiep, Sandrina Hunsel en aangeefster Cheryl Brunings op succesvolle wijze de ruggengraat van de aanval. Condor won met 3-1 en werd kampioen bij de vrouwen. 

U bevindt zich hier: Home Sport Volleybal Condor (vrouwen) en Yelyco (mannen) winnaar internationaal volleybal toernooi

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012