Yellow Birds neemt bij de mannen een verassende 1-0 voorsprong in de finale

G1Fin1

De spectaculaire opkomst op het veld van de spelers van Yellow Birds, geheel met rookgordijnen. De mannen van Yellow Birds geven er blijk van met niets minder dan een kampioenschap genoegen te zullen nemen.

Door Marlon Caupain

Met een hoofdrol voor Gino Naarden heeft Yellow Birds op vrijdag 10 juli 2015 een belangrijke 1-0 voorsprong genomen tegen Yelyco. Yellow Birds won de wedstrijd overtuigend met 3-0, met opnieuw een hoofdrol voor Gino Naarden. De setstanden waren 25-20, 25-20 en 28-26. In de derde set gaf Yelyco fors tegengas, maar kon geen vierde set afdwingen in de wedstrijd. De verwachting is dat Yelyco in game 2 hard zal terugslaan.

Bij de vrouwen boekte Condor een vrij eenvoudige overwinning op Het team van Yellow Birds dat het moest stellen zonder de geblesseerde Chagnaz Frankel. Yellow Birds kon geen vuist maken tegen het team van Condor dat zonder wedstrijdritme in de benen een aanvang maakte met de finale play-offs. De setstanden waren 25-21, 25-20 en 25-16. De games 2 worden op woensdag 15 juli gespeeld in de Ismay van Wilgen sporthal.

U bevindt zich hier: Home Sport Volleybal Yellow Birds neemt bij de mannen een verassende 1-0 voorsprong in de finale

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012