Yelyco pakt vijfde landstitel op rij

FG42015CH1

De succesvolle ploeg van Yelyco.

Door Marlon Caupain

Op dinsdag 21 juli 2015 heeft de mannenploeg van Yelyco onder leiding van Verdy Getrouw voor de vijfde keer op rij de landstitel behaald. Yellow Birds werd in game 4 met 3-0 terug gewezen door de paars-witte formatie. De setstanden waren 25-20, 25-16 en 25-18. Yelyco bepaalde met de overwinning de seriestand op 3-1 en wist na op een 0-1 achterstand te zijn gekomen, drie keer op rij te winnen van Yellow Birds. 

Yelyco straalde zelfvertrouwen en concentratie uit en dit was van de gezichten van de spelers af te lezen, dat zij niet gekomen waren om nog een vijfde game te spelen. Keven Sporkslede toonde zich als hoofdaanvaller van Yelyco, opnieuw van zijn beste zijde. Hij werd na afloop door de SuVoBo zeer terecht uitgeroepen tot MVP van de competitie. Yellow Birds met Gino Naarden in de gelederen, kon in de wedstrijd geen vuist maken tegen de kampioenen. Gino haalde niet het spelniveau in de wedstrijd wat wij eerder in de play-offs wel van hem zagen. Ook Ayrthon Tjong A Hung van Yellow Birds haalde zijn normaal niveau niet.  

Op 7 augustus aanstaande zal er door de SuVoBo een night of the stars worden georganiseerd. Aan dit evenement zullen de kampioenen in alle klassen het opnemen tegen een all star selectie. 

Bekijk de beelden die wij voor u maakten:

U bevindt zich hier: Home Sport Volleybal Yelyco pakt vijfde landstitel op rij

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012