Sterke start play-offs bij vrouwen Yelyco

 

PL2016IW14

Johnelle Jameson van Yellow Birds probeert de bal langs het blok van setter Ashley Dulder van Yelyco, die geconcentreerd de actie volgt, te plaatsen.

 

Door Marlon Caupain

Paramaribo - De SUVOBO Assuria play-offs zijn op maandagavond 11 april 2016 van start gegaan in de Ismay van Wilgen sporthal. De twee wedstrijden werden afgedraaid voor een goed opgekomen publiek. De openingswedstrijd werd in de dames hoofdklasse gespeeld tussen Yelyco en Yellow Birds. Yellow Birds begon sterk aan de wedstrijd en leek na de 22-25 winst aan het einde van de eerste set, de grote morele winnaar te zijn. Verdy Getrouw maakte aan het begin van de tweede set wat aanpassingen in de opstelling en zag zijn dames veel vuriger en gedisciplineerder aan de tweede set beginnen. Yelyco won de tweede set met 25-17. Yellow Birds kwam deze domper niet meer te boven verloor ook de twee opeenvolgende sets met 25-14 en 25-14. Farahnaz Levens opereerde bij Yellow Birds als libero in de wedstrijd, maar kon niet het verschil maken voor haar ploeg. Teamgenote Chagnaz Frankel speelde niet haar beste wedstrijd.

PL2016IW1

Zefanio Breinburg van Yellow Birds in sensationele vogelvlucht om de bal vervolgens een mokerslag te verkopen.

Bij de mannen werd de wedstrijd gespeeld tussen Yellow birds en Lyzecks. Lyzecks verloor de wedstrijd in straight sets van Yellow Birds met 0-3. Yellow birds beleefde met de enorme drive van de jonge enthousiaste ploeg van Lyzecks een lastige avond. Een kleine verrassing leek in de lucht te hangen, maar de ervaring, het verschil in talent en een sterkere reservebank brachten uiteindelijk het voordeel voor de geel-blauwe formatie. De setstanden waren: 25-21, 25-23 en 25-22.

Op woensdag 12 april worden de play-offs voortgezet. Om 19 uur wordt game 1 bij de mannen tussen Yelyco en Livo gespeeld. Om 21 uur zal game 2 tussen Yellow Birds en Lyzecks bij de mannen worden gespeeld.

 

U bevindt zich hier: Home Sport Volleybal Sterke start play-offs bij vrouwen Yelyco

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012