Yelyco een zege verwijderd van prolongatie de landstitel

PLG3SuBO3

De uit het Midden-Oosten overgekomen Keven Sporkslede van Yelyco, toont zich meedogenloos met een aanval door het midden.

Op vrijdag 22 april 2016, nam de ploeg van Yelyco een belangrijke 2-1 voorsprong in de heren hoofdklasse play-offs tegen Yellow Birds. In drie straight sets werd met 3-0 afgerekend met Yellow Birds. De setstanden waren 25-17, 25-19 en 25-15. Yelyco is thans slechts een zege verwijderd van prolongatie van de titel. Yellyco was oppermachtig in de wedstrijd terwijl Yellow Birds grote moeite had om in de wedstrijd te komen. De flitsende aanvallen uit game 2, waren nauwelijks aan de orde in game 3. Op Woensdag 20 april trok Yellow Birds de seriestand gelijk door in een spannende ontmoeting de regerend landskampioen met 3-2 te verslaan. Yellow Birds zal opnieuw het niveai in wedstrijd 2 moeten halen om te overleven in de play-offs.

Bij de dames werd Condor voor de vijfde maal op rij kampioen in de dames hoofdklasse. De dames van coach Eriuk Aikman blemen een maatje te groot voor Yelyco. Condor won de ontmoeting eveneens in drie straight sets: 25-13, 25-19 en 25-18. Proficiat aan de Condor crew, met het behalen van de landstitel.

U bevindt zich hier: Home Sport Volleybal Yelyco een zege verwijderd van prolongatie de landstitel

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012