Yelyco pakt zesde landstitel op rij

2016yELKAMP1

De succesploeg van Yelyco na het behalen van de zesde titel op rij in de heren hoofdklasse.

Yelyco heeft op maandag 25 april 2016, voor de zesde maal op rij de landstitel veroverd in de heren hoofdklasse. De ploeg van succescoach Verdy Getrouw won in drie straight sets van Yellow Birds, 25-21, 25-15 en 25-23 en won daarmede de serie met 3-1. In de laatste set was het op eind toch even billen knijpen voor coach Getrouw toen hij zijn wissels in het veld bracht en de tegenstander naderbij zag kruipen. Maar de spelers lieten niets aan het toeval over en pakten ook de derde set in een wedstrijd waar Yelyco vanaf het begin de betere ploeg was. De ploeg van Yellow Birds straalde onvoldoende zelfvertrouwen, en had niet de kracht om echt een vuist te kunnen maken.  Game 3 werd eveneens met 3-0 gewonnen, waardoor de paarse formatie 6 sets op rij (in twee wedstrijden) wist te winnen. Het hoogtepunt in deze serie mag game 2 genoemd worden, toen Yellow Birds boven zichzelf uitsteeg en in een spannende ontmoeting de winst pakte.

Robert Joval van Yellow Birds werd door de SUVOBO uitgeroepen tot de MVP van de play-offs. Dit besluit leverde een hoongelach op bij spelers en publiek van Yelyco die graag zagen dat de MVP uit de eigen gelederen werd uitgeroepen.

Afgelopen vrijdag werd de damesploeg van Condor kampioen in de hoofdklasse. Sandrina Hunsel werd uitgeroepen tot MVP van de play-offs.

U bevindt zich hier: Home Sport Volleybal Yelyco pakt zesde landstitel op rij

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012