Zuidoost United boekt overwinning op FSG

ZODFSG1rz

Sharday Paltinasarany probeert druk te zetten op de behendige aanvalster van FSG. Foto Marlon Caupain.

Zuidoost United wist op vrijdag 12 oktober j.l., een zwaar bevochten overwinning in het Bijlmer sportcentrum binnen te slepen tegen FSG. De thuisploeg won met 6 - 5. Bij de pauze stonden beide ploegen nog gelijk, 2 - 2. FSG toonde zich een sterke tegenstander. Daardoor had de wedstrijd over de gehele line een gelijkopgaand verloop. Zuidoost United wist knap een achterstand (2 - 4) in de tweede helft van de wedstrijd weg te werken. 

De doelpunten voor Zuidoost United werden gescoord door: Marie Claire Pedrotti, Priscilla Playfair, Michelle Playfair (2) en Patricia Keeldar.

Zuidoost united stijgt van de zesde naar de vijfde plaats op de ranglijst met 10 punten uit 5 gespeelde wedstrijden (1 gelijk en 1 verloren). Op eigen veld is de ploeg nog ongeslagen. De ranglijst wordt aangevoerd voor de dames van Drachster Boys met 15 punten, de volle winst uit 5 gespeelde wedstrijden. Op vrijdag 19 oktober speelt Zuidoost United thuis tegen de nummer 2 (13 punten) uit de competitie, Os Lusitanos. De wedstrijd wordt om 20:30 uur gespeeld in het Bijlmer sportcentrum. De toegang is gratis.

Bekijk de korte samenvatting van de wedstrijd.

U bevindt zich hier: Home Sport Zaalvoetbal Zuidoost United boekt overwinning op FSG

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012