Gelijkspel voor Zuidoost United tegen landskampioen FC Gelre

ZODGEL1rz

Sharday Paltinasarany hier op weg om de 1 - 0 in de wedstrijd te scoren. Foto Marlon Caupain. 

Op zaterdag 28 september j.l. speelden de dames van Zuidoost United tegen landskampioen FC Gelre. Een week eerder ging de ploeg uit Amsterdam Zuidoost nog met 4 – 14 ten onder in de uitwedstrijd tegen de dames van Drachster Boys. Beide ploegen begonnen afwachtend aan de wedstrijd. De eerste 10 minuten waren vrij gelijk opgaand. De thuisploeg begon te groeien in de wedstrijd en begon met steeds meer zelfvertrouwen te spelen in de wedstrijd. Dit resulteerde in een verrassende 2 – 0 voorsprong bij rust. De doelpunten van Zuidoost United werden gescoord door Sharday Paltinasarany en Michelle Playfair.

ZODGEL3rz

Michelle Playfair mist hier een opgelegde kans in de wedstrijd. Foto Marlon Caupain.

ZODGEL4rz1aNa de pauze kwam Zuidoost United in verdedigend opzicht steeds verder onder druk te staan. Op de tribunes heerste een onheilspellend gevoel dat er tegendoelpunten in de lucht hingen. Dit gebeurde ook in het vervolg van de wedstrijd. De landskampioen wist twee keer te scoren en bracht daarmede de stand op gelijke hoogte, 2 – 2. Toch kreeg de thuisploeg nog enkele opgelegde kansen om alsnog met de 3 punten naar huis te gaan, maar Michelle Playfair was niet koelbloedig genoeg bij de afronding. Na afloop van de wedstrijd gaf Lilian Panka (foto links) te kennen dat de thuisploeg zenuwachtig aan de wedstrijd was begonnen. In de tweede helft was er een gemis aan scherpte en zou er onnodig veel balverlies zijn geleden. Toch toonde  Lilian zich erg tevreden met de uitslag, want er was gelijkgespeeld tegen de kampioen in de eredivisie.

Zuidoost United staat nu op plek 6 op de ranglijst met 4 punten uit 3 gespeelde wedstrijden. De ranglijst wordt aangevoerd door Drachster Boys, met de volle winst (9 punten) uit 3 gespeelde wedstrijden. Op 5 oktober wordt om 21.15 uur de Amsterdamse derby gespeeld tegen AORC Lebo Vastgoed, in Sporthallen Zuid.

De videosamenvatting van de wedstrijd.

 

U bevindt zich hier: Home Sport Zaalvoetbal Gelijkspel voor Zuidoost United tegen landskampioen FC Gelre

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012