Pijnlijke nederlaag voor Zuidoost United vs Lake Valley

ZODVAL3rz

Schot van Sharday Paltinasarany op het doel van Lake Valley. Foto Marlon Caupain.

Op vrijdag 23 november 2012 konden de dames van Zuidoost United niet imponeren tegen Lake Valley. Lake Valley welke vooraf aan de wedstrijd door menig Zuidoost United supporter als een gelijkwaardige tegenstander werd beschouwd, stuurde deze gedachte reeds in de eerste helft van de wedstrijd, naar het rijk der fabelen. Zuidoost United kon de eerste 10 minuten van de wedstrijd goed meevoetballen met de tegenstander en nam zelfs de leiding middels een 1 – 0 voorsprong. Het tegendoelpunt volgde kort na de openingstreffer. Daarna lukt het Zuidoost United opnieuw om op voorsprong in de wedstrijd te komen, 2 – 1. Daarna namen de dames van Lake Valley het heft in eigen handen en slaagden erin na de gelijkmaker in de 14e minuut (2 – 2), een voorsprong op te bouwen in de wedstrijd, welke niet meer uit handen gegeven zou worden. De ruststand was 3 – 7.

ZODVAL4rz

Latoya Mitchell van Zuidoost United aan de bal. Foto Marlon Caupain.

In de tweede helft lukte in de eerste 15 minuten vrijwel niets bij de thuisploeg. De concentratie zakte weg, er werden veel foutieve passes gegeven en er was een gebrek aan overleg binnen het veld. Het gevolg was dat er met weinig energie werd gespeeld.  Hier kon Lake Valley goed van profiteren door enkele van deze “zwakke momenten” om te zetten in doelpunten.  In de laatste 5 minuten werd onder aanvoering van Priscilla Playfair en geinspireerd door het thuispubliek, getracht volop tegengas te geven om de eer van de thuisploeg zoveel mogelijk te redden. Dit resulteerde in 3 tegendoelpunten, maar Lake Valley scoorde in dezelfde periode ook 3 keer. Het gemis van Michelle Playfair en Patricia Keeldar, was op het veld duidelijk voelbaar.

ZODVAL2rz

Keepster Lilian Panka staat paraat om te pogen het schot van de tegenstander onschadelijk te maken. Foto Marlon Caupain.

Zuidoost United staat nu op de 13e plaats met 13 punten uit 10 gespeelde wedstrijden. De ranglijst wordt aangevoerd door Os Lusitanos met 28 punten uit 10 gespeelde wedstrijden, gevolgd door Drachster Boys met 24 punten uit 10 gespeelde wedstrijden. Op vrijdag 30 november speelt Zuidoost United in het Bijlmer sportcentrum tegen The Counters, de nummer 9 uit de competitie met 7 punten uit 10 gespeelde wedstrijden. Een goede gelegenheid voor de thuisploeg, om zich terug te vechten in de competitie. Videoverslag van de wedstrijd volgt.

U bevindt zich hier: Home Sport Zaalvoetbal Pijnlijke nederlaag voor Zuidoost United vs Lake Valley

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012