Zuidoost United verliest thuis van Lebo Vastgoed

ZODLV3rz

Spelmoment uit de wedstrijd in de eredivisie tussen Zuidoost United en AORC Lebo Vastgoed. Foto Marlon Caupain.

De dames van Zuidoost United verloren in de eredivisie vandaag in het Bijlmer Sportcentrum met 4 – 6 van AORC Lebo Vastgoed met 4 – 6. Zuidoost United begon voor een zeer matig opgekomen publiek, de wedstrijd zonder gezusters Playfair, die vanwege privéomstandigheden ontbraken. Patricia Keeldar zat op de bank, maar was niet gekleed in wedstrijdkleding. De dames van coach Larijn hadden het moeilijk in eigen huis. Zuidoost United begon zwakjes aan de wedstrijd. Zuidoost United keek snel tegen een 0 – 1 achterstand aan in de wedstrijd. Debby Gondel scoorde in de 12e  minuut de gelijkmaker in de wedstrijd. In de laatste 10 minuten van de eerste helft begon Zuidoost United beteren geconcentreerder te spelen en leed minder balverlies.  Toch was het de bezoekende ploeg, die in de laatste minuut van de eerste helft, de stand als gevolg van een mooie soloactie, wist te tillen naar een 1 – 2 voorsprong.

ZODLV2rz

Spelmoment uit de wedstrijd tussen Zuidoost United en AORC Lebo Vastgoed. Foto Marlon Caupain.

Zuidoost United begon vrij fel aan de tweede helft. Dit leverde snel resultaat op. Uit een goed uitgespeeld aanval wist Lisette Tromp, de gelijkmaker te scoren, 2 – 2. Daarna misten Tromp en Gondel enkele opgelegde kansen en verzuimden hun ploeg op een voorsprong te brengen.  Met nog 15 minuten te gaan in de wedstrijd, bracht Ilonka Sloote, de bezoekers nogmaals op voorsprong,  2 – 3. Uit een uitgooi van de keepster van Zuidoost United, wist Debby Gondel in een keer de keepster van Lebo Vastgoed te verschalken., 3 – 3. In de laatste 10 minuten van de wedstrijd verslapte de thuisploeg. Lebo Vastgoed, die het betere deel van het spel in handen had, kon vervolgens 3 keer op rij scoren en de stand op 3 – 6 brengen.  In de slotminuut van de wedstrijd scoorde Debby Gondel, het laatste tegendoelpunt van Zuidoost United, 4 – 6. Latoya Babel werd gediskwalificeerd, nadat zij in de wedstrijd tegen een tweede gele kaart aanliep. Lies Kols keepte ondanks het verlies van Zuidoost United een fantastische wedstrijd en wist haar ploeg van de ondergang te behoeden.

ZODLV4rz

Lisette Tromp van Zuidoost United (li) en Ilonka Sloote (re), volgen vanaf een afstand gfeconcenteerd het spel. Foto Marlon Caupain.

Volgens Lilian Panka, die aangeeft niet wedstrijdfit te zijn, speelde Zuidoost United slecht en was de ploeg niet gefocust in de wedstrijd. De afwezigheid van meerdere sleutelspeelsters deed de ploeg de das om.

 

U bevindt zich hier: Home Sport Zaalvoetbal Zuidoost United verliest thuis van Lebo Vastgoed

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012