Nederlaag voor Zuidoost United in uitwedstrijd tegen Os Lusitanos

ZODOlus4rz

Spelmoment uit de wedstrijd tussen Os Lusitanos en Zuidoost United. Foto Marlon Caupain

Op vrijdagavond 1 maart 2013 gingen in de eredivisie zaalvoetbal competitie, de dames van Zuidoost United op bezoek bij hun collega’s van Os Lusitanos. De speelsters van Zuidoost United hadden slechts 7 speelsters in wedstrijdkleding terwijl Os Lusitanos met 8 speelsters aan de start verscheen. Bij Zuidoost United ontbraken onder andere gezusters Playfair, Patricia Keeldar, Lilian Panka en Sharday Paltinnasarany.

ZODOlus7rz

Latoya Babel wordt door 3 speelsters van Os Lusitanos onder druk gezet. Foto Marlon Caupain.

Os Lustitanos was over de gehele wedstrijd de sterkere ploeg en scoorde twee doelpunten in de eerste helft. Zeker 4 opgelegde kansen werd door de voorhoede van Os Lusitanos om zeep geholpen, terwijl keepster Lies Kols ook nog een behoorlijke sta in de weg was voor de thuisploeg. De aanval van Amsterdam Zuidoost maakte een krachteloze indruk. Af en toe namen Debby Gondel en Latoya Babel de keepster van Os Lusitanos, van grote afstand onder vuur, maar de schoten waren ongevaarlijk.

ZODOlus6rz

Debby Gondel had een eenzame avond als spits van Zuidoost United. Foto Marlon Caupain.

Na de rust kwam Os Lusitanos veel sterker uit de startblokken en was als ploeg veel feller in de aanval. Met goed combinatievoetbal konden zij legio kansen voor het doel van de onmachtige ploeg van Zuidoost United creëren. De ploeg van Zuidoost United zakte in de tweede helft steeds verder weg. Lies Kols mocht nog 5 ballen uit het net vissen terwijl het Zuidoost United lukte om kort voor het einde, de eer te redden. Daarna wist de thuisploeg nog eenmaal te scoren. De eindstand werd bepaald op 7 – 1. Op vrijdag 8 maart speelt Zuidoost United de volgende wedstrijd in eigen huis tegen de dames van Biersteker.

U bevindt zich hier: Home Sport Zaalvoetbal Nederlaag voor Zuidoost United in uitwedstrijd tegen Os Lusitanos

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012