Zuidoost United bezorgt Dansschool Biersteker nederlaag

ZODDBS1rz

Playfair van Zuidoost United was de beste speelster op het veld in de ontmoeting tegen Dansschool Biersteker. Op de foto wordt haar schot door een tegenstander geblokkeerd. 

Op vrijdag 8 maart ontving Zuidoost United de collega's van Dansschool Biersteker in het Bijlmer Sportcentrum. De dames van Zuidoost United begonnen voor een matig opgekomen publiek aan een laag tempo in de wedstrijd. Daardoor waren beiden ploegen in hun spelbeeld gelijkwaardig aan elkaar. De dames uit Amsterdam Zuidoost probeerden met het lossen van afstandsschoten tot scoren te komen, maar hun schoten waren ongevaarlijk. Het inbrengen van Playfair aan de kant van Zuidoost United, zorgde voor een drastische verandering van het spelbeeld. Met haar creativiteit, wendbaarheid en haar technische vaardigheden met de bal, zorgde, zij ervoor dat haar ploeg een aantal opgelegde kansen kon creëren. Het baltempo binnen de ploeg van Zuidoost United ging omhoog, de ploeg speelde tevens agressiever, waardoor succes niet lang meer kon uitblijven. Playfair scoorde de 1 – 0. In de dertiende minuut scoorde Biersteker de gelijkmaker. Latoya Babel zorgde in de negentiende minuut ervoor dat Zuidoost United een 2 – 1 voorsprong had bij het ingaan van de rust.  

ZODDBS4rz

 Marie-Claire Pedrotti van Zuidoost United (li) probeert haar tegenstander een stapje voor te zijn. 

In de tweede helft was Zuidoost United, de betere ploeg. Met een mooie soloactie en uiteindelijk een prachtige schijnbeweging waarbij de keepster van Biersteker tevergeefs naar de grond dook, bracht Playfair de stand op 3 - 1. Kort daarop verkleinde Biersteker de stand naar 3 - 2. Het was opnieuw Plaifair die de 4 - 2 en 5 - 2 middels twee prachtige soloacties voor haar rekening nam. Het laatste doelpunt werd gescoord door Marie-Claire Pedrotti middels een schot in de korte hoek, waardoor de eindstand werd bepaald op 6 - 2.  

U bevindt zich hier: Home Sport Zaalvoetbal Zuidoost United bezorgt Dansschool Biersteker nederlaag

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012