Bezoekende Pernis te sterk voor Zuidoost United

ZODPERN1rz

Debbie Gondorf (9) was aan het begin van de tweede helft goed op dreef, maar onfortuinlijk in de afronding. Foto Marlon Caupain.

Amsterdam 19 april 2013 – Zuidoost United, de nummer 8 op de ranglijst, ontving in het Bijlmersportcentrum, de ploeg van Pernis, de op dat moment nummer 2 op de ranglijst. De bezoekers waren in de eerste 14 minuten van de wedstrijd de bovenliggende partij en kwamen snel op een 0 – 3 voorsprong. Zuidoost United oogde krachteloos in de aanval, maar met het posteren van Michelle Playfair in de spits, zag de ploeg er plotseling veel inventiever en creatiever uit. De laatste 3 minuten van de wedstrijd was Zuidoost United zelfs de betere ploeg, en wist dit uit te monden in een doelpunt van de voet van Michelle Playfair. Daarna bleven nog enkele kansen van de voet van Michelle Playfair onbenut waardoor de gelijkmaker in de wedstrijd achterwege bleef. De ruststand was 1 – 3.

ZODPERN3rz

Michelle Playfair was de smaakmaakster aan de kant van Zuidoost United. Foto Marlon Caupain.

Zuidoost United begon de tweede helft, zoals het de eerste helft was geëindigd. Binnen anderhalve minuut werd de achterstand teruggebracht naar 2 – 3. Vervolgens straft Pernis een foutieve pass in de verdediging van Sharday Paltinnasarany, genadeloos af met een hard schot in de rechter bovenhoek, waarbij keepster Lies Kols volkomen kansloos is, 2 – 4. Kort daarna omspeelt Michelle Playfair op zeer speelse wijze de keepster van Pernis en brengt de achterstand tot vreugde van de eigen aanhang op 3 – 4. De coach van Pernis is woedend op de scheidsrechter, omdat er gemeend werd dat een overtreding van Zuidoost United aan de actie vooraf ging en over het hoofd werd gezien.

ZODPERN4rz

Sharday Paltinnasarany (16) probeert verdedigend druk uit te oefenen. Foto Marlon Caupain.

In de fase die hierna volgt trekt Pernis de teugels strak en brengen zij Zuidoost United de ene na de andere mentale dreun toe, resulterend in nog 4 doelpunten. Debbie Gondorf wist enkele gevaarlijke schoten op het doel te lossen, maar had het geluk niet aan haar zijde. De eindstand werd bepaald op 3 – 8.

U bevindt zich hier: Home Sport Zaalvoetbal Bezoekende Pernis te sterk voor Zuidoost United

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012