Zuidoost United boekt winst tegen AORC Lebo Vastgoed

 

2013ZODLebo2abSP1rz

Priscilla Playfair lost met haar linkerbeen een schot op het doel van AORC Lebo Vastgoed. Foto Marlon Caupain.

Op 27 september 2013, ontving Zuidoost United de ploeg van AORC Lebo Vastgoed in het Bijlmer Sportcentrum. Een week eerder verloor Zuidoost United de uitwedstrijd tegen FC Gelre met 6-3. De thuisploeg zette al vroeg in de wedstrijd de verdediging van Lebo Vastgoed onder druk. Het vijandelijk doel werd meerdere malen middels afstandschoten onder vuur genomen door de thuisploeg. Lebo Vastgoed kon in aanvallend opzicht in de eerste helft niet voor voldoende gevaar zorgen voor het doel van Lies Kols. Sharday Pattinasarany bracht halverwege de eerste helft, middels een hard afstandsschot de ploeg van Zuidoost United op een 1-0 voorsprong. Een minuut later was het Bouchra Mondou, die vlak voor het doel van Lebo Vastgoed, de bal over de kansloze keepster wist te wippen, (2-0). Zuidoost United domineerde de gehele eerste helft en kwam middels doelpunten van opnieuw Bouchra Mondou (15e minuut vanuit een vrije trap) en Samia Kaaouane 10e en 16e minuut op een 5-0 voorsprong.

2013ZODLebo3Arz

Gevaarlijke vrije trap voor het doel van Zuidoost United. Foto Marlon Caupain.

De tweede helft liet een vergelijkbaar spelbeeld zien. Halverwege de tweede helft trad er concentratieverlies op bij de thuisploeg. Lebo Vastgoed, maakte hier dankbaar gebruik van en kwam tweemaal tot scoren middels doelpunten van Koutar Oulad Yousef en Roos-Anna van Staalduinen. Bij de gastploeg kwam het geloof terug in de ploeg. De thuisploeg wist zich na de twee tegendoelpunten snel te herpakken. Middels doelpunten van Semia Kaaouana (11e en 19e min.) en Sharday Pattinasarany, werd de eindstand bepaald op 8-2. Door deze overwinning stijgt Zuidoost United met 6 punten naar plek 6 op de ranglijst. Watervolgels’64 staat samen met Pernis, Os Lusitanos, Lake Valley en FC Plubos op een gedeelde eerste plaats met 9 punten.

2013ZODLebo2ASPrz

Samia Kaaouana had met haar 4 doelpunten, een groot aandeel in de overwinning van Zuidoost United. Foto Marlon Caupain.

Team manager Lilian Panka van Zuidoost United was tevreden met de 4 doelpunten van Samia Kaaouana, maar is daarnaast van mening dat wanneer zij meer rust in haar spel moet inbouwen zodat haar rendement op een veel hoger niveau komt te liggen. Coach Clayd Larijn toonde zich eveneens tevreden over ZOD, maar was wel van mening dat het baltempo te laag was en dat er wat slordigheden waren in de verdediging, die naar zijn zeggen, tegen sterkere tegenstanders, de ploeg duur kunnen komen te staan. Op 4 oktober speelt Zuidoost United de uitwedstrijd tegen Pernis.  

 

U bevindt zich hier: Home Sport Zaalvoetbal Zuidoost United boekt winst tegen AORC Lebo Vastgoed

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012