Zuidoost United verliest in knotsgekke wedstrijd van Lake Valley

ZODLV1rz

Fous Taybi van Zuidoost United zal een schot lossen op het doel van Lake Valley, maar zal niet tot scoren komen. Foto Marlon Caupain.

Amsterdam, 11 oktober 2013 - Zuidoost United ontving titelkandidaat Lake Valley in het Bijlmer Sportcentrum. Lake Valley had tijdens de wedstrijd slechts een wisselspeelster op de bank. Wie gedacht had dat daardoor Zuidoost United een gemakkelijke avond zou hebben, zou zich lelijk vergissen. Zuidoost United begon afwachtend aan de wedstrijd. De eerste kans in de wedstrijd was voor Fous Taybi. Zij schoot de bal rakelings langs het vijandelijk doel. Met het inbrengen van ShardayPattinasarany en Bouchra Mondou, die vanaf de bank begonnen, ging het baltempo bij de thuisploeg omhoog. Toch was Lake Valley in de eerste helft de sterkere ploeg. Met 12.39 min. op de klok zet Boe Nellissen met een hard afstandsschot Lake Valley op voorsprong, 0-1. Het is vervolgens Lindsey Gabriel die met 8.15 min. op de klok middels een goed uitgevoerde counter de voorsprong vergroot naar 0-2. In de 16e minuut gaat Priscilla Playfair alleen op het doel af van Lake Valley af, maar nadat ze de keepster heeft omspeeld, wordt haar actie gered op de doellijn. De beide ploegen zochten de kleedkamers op bij een stand van 0-2.

ZODLV3rz

Priscilla Playfair van Zuidoost United, wipt de bal handig over 2 speelsters van Lake Valley. Foto Marlon Caupain.

In de tweede helft gooide Zuidoost United het in tactisch opzicht over een andere boeg. Er werd met meer druk naar voren gespeeld, waardoor de tegenstander in moeilijkheden werd gebracht. Dit resulteerde in veelvuldig balbezit. De ploeg creëerdevervolgens legio kansen, maar misten het fortuin om tot scoren te komen. Toch was het Lake Valley die middels een doelpunt van Lindsey Gabriel de stand op 1-3 bracht. De laatste 3 minuten in de wedstrijd hebben een ongekend spannend karakter. In de 17e minuut loopt Priscilla Playfair andermaal alleen op het doel van Lake Valley af, maar schiet rakelings naast het doel. Een minuut later scoort Priscilla Playfair vlak voor het doel uit een voorzet, door de bal achter het standbeen in te tikken, 2-3. Daarna mist Sharday Pattinasarany van korte afstand. Een counter van Roli Peters met 1.40 min. Op op de klok resulteert in een score, 2-4. Luttele seconden later scoort Bouchra Mondou met een hard en geplaatst schot, 3-4. Binnen 5 seconden scoort Lake Valley middels Lindsey Gabriel, 3-5. In de laatste minuut brengt Bouchra Mondou de stand op 4-5. Op de tribune is ondertussen het geloof in het scoren van de gelijkmaker voor Zuidoost United fors gegroeid. Aan die droom wordt wreed een einde gebracht, nadat Lake Valley de wedstrijd middels een counter op slot doet, 4-6. Na de 4-6 speelt Lake Valley de wedstrijd uit door de bal lang in de ploeg te houden.

ZODLV2arz

Bouchra Mondou van Zuidoost United aan de bal. Foto Marlon Caupain.

Na de wedstrijd gaf coach Larijn te kennen dat zijn ploeg in de eerste helft met iets meer durf had moeten spelen. In de tweede helft lukte dit wel, maar het ontbrak de ploeg aan scherpte in de afronding.

 

U bevindt zich hier: Home Sport Zaalvoetbal Zuidoost United verliest in knotsgekke wedstrijd van Lake Valley

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012