Styx plaatst zich voor finale tegen Lions

STINT16SPrz
De ontlading bij de spelers van Styx is groot na afloop van de wedstrijd.
 
Paramaribo - Op zondag 30 november 2014 werd de beslissende game 3 in de hoofdklasse zaalvoetbalcompetitie tussen Styx en FC Internacional gespeeld. De mannen van Styx trokken na verlenging aan het langste eind en wisten zich te plaatsen voor de finalewedstrijden tegen The Lions. Styx en Internacional waren reeds elkaars tegenstander in de vorige ronde, maar The Lions waren toen de sterkere ploeg. Of het in de finale een voordeel is dat The Lions hebben kunnen rusten in afwachting op hun tegenstander, moet nog blijken, want rust roest. Daartegenover staat dat de mannen van Styx hun ritme hebben weten te behouden, maar het blijft de vraag of zij te kampen hebben met (kleine) blessures en vermoeidheid.
 
STINT12SPrz
Brito de Oliveira knalt de bal langs keeper Kohinor van Internacional, voor de 3-2.
 
Styx kwam op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Urvin Remak en Davi da Silva Pereira. In de fase die hieraan vooraf ging probeerde Internacional met afstandsschoten tot scoren te komen, echter zonder succes. Eenmaal stond de lat Stefano Rijssel in de weg. In de tweede helft leek het er lange tijd op dat Styx afstevende op een gemakkelijke overwinning. Middels een slotoffensief kreeg Internacional het fortuin aan haar zijde. Door doelpunten van Miguel Harderwijk en Stefano Rijssel, kwam Internacional op gelijke hoogte. laatstgenoemde scoorde uit een vrije trap waarbij de bal om de muur heen krulde, 2-2. Dit was ook de eindstand na de reguliere speeltijd, waardoor een verlenging noodzakelijk was. In de verlenging herstelde Styx zich en waren zij de betere ploeg. Brito de Oliveira was degene die in de verlenging het vonnis voltrok over Internacional. Hij scoorde uit een vrije schop en liet keeper Kohinor die over de gehele linie een fantastische wedstrijd keepte, kansloos.
 
STYINT2G8SPrz
Duel om de bal.
 
Overige uitslagen:
1e klasse: sv Pentagon - sv Kabel Boyz 3-2. Romano Veldkamp werd de topscoorder met 2 doelpunten. De seriestand is 1-1 gelijk.
 
2e klasse: sv Inter Five - zv Tam Tam 5-7. Alberto Wirjosemito van Tam Tam werd de topscoorder met 5 doelpunten. De seriestand is 1-1 gelijk.
 
Het wedstrijdprogramma:
Woensdag 3 december: veteranen, scsv Barka - Styx MN Car Center. Locatie: Ismay van Wilgensporthal
 
Donderdag 4 december: zv Tam tam - sv Inter Five, tijd 19 uur. Locatie: Anthony Nesty sporthal.
Sv Kabel Boys - sv Pentagon. Tijd 20.15 uur. Locatie: Anthony Nesty sporthal.

 

U bevindt zich hier: Home Sport Zaalvoetbal Styx plaatst zich voor finale tegen Lions

© 2012 |  Websitebeheer | Beheerpaneel
Website ontwikkeld door XI WebDesign 2012